16.7 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMarius Iordache ramine acasa?

Marius Iordache ramine acasa?

– Ai inceput pregatirile de iarna cu un ghinion, adica iarasi te-ai acidentat!


– Nu putem vorbi de o accidentare… Este doar o tendinita, care este specifica acestei perioade de pregatire de iarna. Nu poti sa acuzi pe nimeni, nici pe mine, nici pe altcineva. A aparut din mai multe cauze, cum ar fi alergarile, terenurile tari etc. Cum spuneam, este o „boala“ caracteristica sedintelor de pregatire.


– Inteleg ca este o tendinita care inca iti creeaza probleme, desi a trecut o saptamina de cind, la Predeal, te-a scos din programul normal de pregatire. Este adevarat?


– Intr-adevar, cam este o problema… Am facut citeva zile de pauza, iar dupa aceea, cind am incercat sa-mi reiau antrenamentele, am constatat ca mi-a reaparut durerea. Acum sint sub supravegherea doctorului nostru, Claudiu Stamatescu, iar programul meu de pregatire din aceste zile inseamna exercitii specifice in sala de forta. Nu pot sa fac insa alergari.


– Asta inseamna cu nu poti nici juca in amicale?


– Din pacate pentru mine, nu pot acum sa intru la joc. Deocamdata!


– Ce vei face atunci in Turcia, unde programul de pregatire cuprinde, de fapt, foarte multe meciuri de verificare?


– Ei, aici e greu sa va dau in aceasta dimineata (ieri – n.r.) un raspuns clar. In primul rind, nu stiu daca voi pleca in Turcia.


– Cine va hotari?


– Decizia finala cu privire la oportunitatea deplasarii mele in turneul din Antalya o va lua, desigur, antrenorul Pavel Badea. Bine, doctorul va trebui sa-si spuna punctul de vedere, dar si eu. Totul depinde de cum ma voi simti zilele acestea.


– Esti suparat…


– Mi-as fi dorit foarte mult sa merg in Turcia, mai ales ca avem un program cu multe partide interesante, inclusiv intr-o competitie din Antalya. N-as fi vrut sa pierd nici un meci din acest turneu din Turcia!


– Ca sa ai asigurat locul in echipa?!


– Ei, nu se pune asa problema. Aveam nevoie de aceste meciuri de verificare, atita tot.


– In ipoteza in care vei ramine acasa, ce program vei face?


– Voi continua programul pe care il va stabili medicul echipei, adica tratament, apoi voi reincepe alergarile, mai ales ca eu am de recuperat fata de coechipieri.


– Cum se comporta noii colegi, Cladiu Dragan si Valeriu Bordeanu?


– Bine, totul este OK. Eu ii cunosc pe cei doi, am jucat impreuna. Cu Dragan am fost coleg la lotul national de juniori mai mult de doi ani, iar cu Bordeanu am jucat impreuna la Steaua. Sa-i asteptam sa joace la Universitatea si sa confirme increderea Craiovei, apoi putem face comentarii despre cei doi fotbalisti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS