9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportElevii lui Sandoi alearga prin parcuri

Elevii lui Sandoi alearga prin parcuri

De astazi, „pandurii“ ar fi trebuit sa se pregateasca sub comanda lui Sandoi in cantonamentul de la Rinca, insa sefii clubului au hotarit sa anuleze programarea la hotelul sindicatelor. Motivele invocate de vicepresedintele Viorel Temelescu, blocarea accesului spre statiune datorita caderilor de zapada sau lipsa apei din cauza spargerii unei conducte, nu se verifica. Atit seful Inspectoratului pentru situatii de urgenta, cit si cel al Salvamont il contrazic pe Temelescu.


„Se circula in conditii bune, in conditii de iarna. Nu sint probleme cu stratul de zapada. In zona releului vintul viscoleste zapada“, a spus Liviu Dumitrascu, sef al Inspectoratului General pentru situatii de urgenta.


Seful Salvamont Gorj, Sabin Cornoiu, sustine ca nu sint probleme cu apa decit la sfirsitul saptaminii, cind consumul este mai mare: „Miercuri seara a fost indepartata zapada de pe drum. Stratul este de doi-trei centimetri, pe sosea nu este gheata, rotile au aderenta. Se poate merge. Au fost probleme cu debitul din cauza consumului, dar nu a fost nici o conducta sparta. Am inteles ca fotbalistii de la Pandurii vor urca la Rinca“.


Antrenorul Emil Sandoi s-a impacat cu ideea si cauta trasee de alergare prin jurul orasului. Dealul Tirgului este o tinta pentru tehnician, aici pregatindu-se de ani buni atletii clubului CS Pandurii. Pina ieri, jucatorii care aspira la prima divizie au dat ocol insulitei din Parcul Central prin baltile formate pe linga Jiu. Cu mingea, Vintilescu si compania se intilnesc la miutele organizate in sala.


Chiar fara alergarile montane, Sandoi este multumit de pregatirea fizica a elevilor sai. „Nu exista echipa in tara sa alerge asa bine“, a afirmat tehnicianul dupa ce a oprit acele cronometrului la sapte minute dupa tura de 1.400 metri.


Explicatiile anularii cantonamentului montan trebuie cautate in alta parte, in lipsa banilor din visteria clubului Pandurii sau in lipsa conditiilor de la hotelul de doua milioane de euro, care aspira la o clasificare de trei-patru stele din partea Ministerului Turismului.


Terenuri impracticabile


Dupa lapovita din ultimele zile, terenurile din judetul Gorj au devenit impracticabile, iar amicalele programate nu mai sint de actualitate. La Novaci, unde Pandurii trebuia sa dispute doua jocuri de pregatire in aceasta saptamina, apa cazuta in ultimul timp a dat peste cap eforturile organizatorilor. Singurul joc amical disputat de divizionarii B ramine cel cu Chimia Craiova si sint putine sanse ca Pandurii sa mai aranjeze vreun meci pina la plecarea in turneul din Antalya. Temelescu incearca sa aranjeze ca Pandurii sa plece mai repede in turneul din Turcia, unde sint terenuri bune si adversari superiori celor din zona, insa totul depinde de raspunsul impresarului Matasareanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS