9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBordeanu a semnat pe trei ani

Bordeanu a semnat pe trei ani

Fundasul Valeriu Bordeanu a semnat ieri-dimineata un contract pe trei ani cu Universitatea Craiova, urmind sa primeasca 40.000 de dolari pe sezon. Bordeanu evolueaza pe postul de mijlocas de banda stinga si a fost prezent la ambele antrenamente de ieri ale alb-albastrilor. Fost jucator la Bucovina Suceava, Ceahlaul Piatra Neamt, „Poli“ Iasi, Steaua, Rapid, FCM Bacau, Bordeanu (27 de ani) a jucat ultima oara la Kuban Krasnodar (Rusia), formatie care a retrogradat la finalul sezonului.

Dinel Staicu a promis ca va mai aduce la Craiova alti doi jucatori straini, care vor sosi probabil luni, printre ei aflindu-se si un brazilian care l-a impresionat prin calitatile sale pe Pavel Badea, dupa ce a fost urmarit pe citeva casete video. Astazi este asteptat sa revina si Mariko Daouda, in timp ce Milan Jovanovic va mai intirzia, deoarece are probleme cu viza.

La sedinta de pregatire de ieri dupa amiaza, in centrul atentiei a fost Mihaita Plesan, internationalul oltean fiind filmat din toate pozitiile de o televiziune turca.

A cazut transferul lui Raducan

Desi se vehicula ca Narcis Raducan va semna luni cu Universitatea, mijlocasul bacauan a precizat ieri ca transferul sau in Banie a cazut. „Au existat, intr-adevar, discutii cu conducerea clubului Universitatea Craiova, cu acordul lui FCM Bacau, dar nu s-a ajuns nicaieri. Am tot asteptat sa ma contacteze si sa vina cu o oferta concreta, dar asta nu s-a intimplat, asa ca transferul meu a cazut“, a afirmat Raducan. Acesta a tinut sa dezminta zvonurile conform carora ar fi semnat deja un contract cu gruparea olteana: „Lucrurile s-au dus putin cam departe. M-a deranjat mult ca s-a zis ca am semnat. As fi facut acest lucru in cazul unei oferte foarte avantajoase pentru mine. Nu mi-ar fi teama sa plec la o echipa aflata pe ultimul loc. Totusi, Craiova este un nume in fotbalul romanesc“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS