9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea a pierdut din nou acasa

Universitatea a pierdut din nou acasa

Cind se credea ca Universitatea Petrolul Craiova va obtine, in etapa a sasea, a treia victorie din campionatul diviziei secunde de handbal masculin, oltenii au capotat din nou pe teren propriu, fiind invinsi la doua goluri diferenta de CSM Nitramonia Fagaras, scor 31-33 (15-16). Dupa victoria de la Ploiesti, 30-25 cu Petrolul Teleajen, elevii lui Dobeanu nu au fost in stare sa treaca de o echipa fara prea multe veleitati, care putea fi depasita usor cu o mai multa concentrare. Handbalistii craioveni si-a facut singuri viata grea, comitind o serie de greseli, majoritatea in atac, lucru de care au profitat oaspetii.

Si de aceasta data, cel mai bun jucator al echipei, Florin Pavel, si-a facut datoria, marcind noua goluri, la capitolul plusuri putind trece si evolutia lui Florea, autor a sapte goluri. In rest, ceilalti jucatori nu au inca experienta necesara pentru a face diferenta intr-un joc, tehncianul Universitatii, Sebastian Dobeanu, mentionind ca „atunci cind nu ai valoare, trebuie sa te bati pentru fiecare minge“, lucru pe care cei tineri nu prea il fac.

Formatia olteana a avut urmatoarea componenta: Antonaru – R. Mihai (1), Manea, Florea (7), Tatomir (4), Stoica (3), Fl. Pavel (9). Au mai intrat: Zavada – Olteanu (5), Cristea (1) si Purcarea (1). In etapa viitoare, handbalistii craioveni vor juca la Galati, impotriva formatiei locale Universitatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS