9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVom prinde grupele?

Vom prinde grupele?

Cele doua echipe romanesti aflate in Cupa UEFA, Dinamo si Steaua, se vor afla astazi in fata celor mai dificile examene ale anului. A fi sau a nu fi in grupele UEFA, aceasta este intrebarea care-i macina pe conducatorii gruparilor bucurestene inainte de confruntarile cu Partizan, respectiv TSKA.

Pentru a intra in noul format al competitiei, asemanator cu cel din Liga Campionilor, implicit ca si venituri, dinamovistii trebuie sa recupereze handicapul de doua goluri cu care s-a intors de la Belgrad (1-3), in timp ce stelistii au nevoie sa-si pastreze avantajul minim obtinut in Ghencea (2-1).

Dinamo – Partizan Belgrad

„Ciinii rosii“ sint increzatori in sasele lor, tehnicianul Ioan Andone afirmind ca Dinamo poate sa invinga pe Partizan si sa obtina calificarea in grupele Cupei UEFA. „Consider ca ne putem califica, cu toate ca Partizan este o echipa buna, iar echipele sirbesti au jucat tot timpul bine impotriva celor romanesti. Insa, am incredere ca putem reface handicapul. Nu stiu daca vom avea forta sa inscriem patru goluri si sa ne calificam, daca vom primi gol. Foarte important pentru noi este sa nu primim gol“, a precizat Andone.

Partida Dinamo – Partizan Belgrad va avea loc pe stadionul National din Complexul „Lia Manoliu“, de la ora 20.00, urmind sa fie transmisa de TVR 1.

TSKA Sofia – Steaua

De la ora 17.00 (TVR 1, in direct), pe stadionul „Balgarska Armia“, din Sofia, Steaua merge sa obtina calificarea la adapostul unui fragil 2-1, obtinut in tur. „Steaua este o echipa de luptatori, experimentata. Ma ingrijoreaza forta ofensiva echipei si va trebui sa fim foarte atenti. Ma astept ca Steaua sa impuna un stil agresiv, ofensiv“, a afirmat tehnicianul lui TSKA, Ferario Spasov, care a mentionat insa ca formatia sa are puterea sa se califice mai departe.

La rindul sau, Walter Zenga, a precizat ca va merge la victorie, in meciul de la Sofia. „Trebuie sa facem un meci bun si sa cistigam. Pentru fotbalul din Romania este bine sa mergem mai departe. Si eu imi doresc ca ambele echipe romanesti sa se califice, cred ca daca si noi, si Dinamo, mergem mai departe, pot fi patru meciuri frumoase la Bucuresti“, a spus Zenga.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS