17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSolutiile oltenilor: mutenie si Mutica

Solutiile oltenilor: mutenie si Mutica

Pina dupa meciul din Ghencea, programat duminica, de la ora 19.00, Universitatea Craiova s-a izolat. Jucatori, antrenori, presedinte si chiar purtatorul de cuvint au format o „baricada“ in fata presei si, implicit, in fata propriilor suporteri.

Cu toate acestea, am aflat ca Dorel Mutica este bun de joc si poate debuta la Universitatea chiar in partida contra fostei sale echipe. Totusi, pentru ca linia defensiva nu i-a dat batai de cap la ultimul meci, cu „Poli“ Iasi, Rednic va merge in continuare pe mina trioului Daouda – Murgan – Moti. Cea mai mare surpriza ar putea aparea in linia mediana, unde Plesan nu mai are locul de titular asigurat dupa prestatiile catastrofale din meciurile anterioare, dar si din cauza protestelor sale la adresa coechipierilor, pentru care a fost atentionat deja de antrenor. La mijloc va fi folosit, din primul minut, Sorin Frunza, care a revigorat jocul oltenilor in meciul cu echipa lui Simionas si s-a dovedit a fi un excelent executant al loviturilor libere.

Dupa toate probabilitatile, Mircea Rednic ii va trimite in atac, la meciul cu Steaua, pe Borbely si Gane, in conditiile in care Rubenilson si M. Ilie au dezamagit in urma cu o saptamina. De asemenea, partea stinga va fi acoperita inca de la inceput de Laurentiu Preda, dupa ce Iordache a fost trimis la echipa a doua, Nkoy a rezistat in teren doar o repriza atunci cind a fost folosit, iar lui Borbely nu i se mai incredinteaza acest post.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS