9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportElectro s-a inscris, dar nu are echipa!

Electro s-a inscris, dar nu are echipa!

Gruparea din Valea Rosie ar putea utiliza formatia de juniori

In seria C 5 sint nominalizate cinci echipe din Craiova: Armata, Universitatea II, FC Electro, CSS „Gica Popescu“, Stiinta CFR si Petrom Chimia. Cea mai controversata problema a fost a echipei FC Electroputere care, conform declaratiilor repetate ale actionarului Dinel Staicu, urma sa se desfiinteze, mai precis trebuia sa i se vinda locul. Au fost interesati de cumparare cei de la Chimia Craiova si Dunarea Calafat, dar au renuntat.

Zilele trecute, Stefan Zofei a inscris echipa in competia ligii a treia si, conform programarii FRF, in prima etapa, simbata, 4 septembrie, FC Electro Craiova are meci in deplasare, cu SC Novaci. Se va disputa aceasta partida? Fostul antrenor al celor din Valea Rosie, Marian Bicu, nu stia ieri nimic: „N-am de unde sa va ofer informatii deoarece nimeni dintre oficialii din Valea Rosie nu mi-a spus ceva, n-am fost contactat in aceasta vara“. Cornel Mondea, cunoscut pe vremuri ca mentor al acestei grupari, nu a lamurit transant problema: „Stefan Zofei mi-a confirmat ca a inscris echipa. Mai mult ca sigur insa ca echipa nu o sa-si poate desfasura activitatea! Este o problema de sustinere financiara. Noi, cei de la Electro, am avut o intelegere initiala cu domnul Stanescu, apoi cu domnul Staicu. Nu exista nici un act in acest sens, ci a fost o intelegere ca intre gentelmeni, cum se spune: 80 la suta a finantat domnul Staicu, iar 20 la suta Electro, ceva de genul asta. Prin Electro nu trebuie sa se inteleaga uzina, ci si sponsorizari de la prieteni etc. Acum? Este foarte greu, nu putem singuri s-o tinem. Nu stiu ce se va intimpla. Acum n-am timp de fotbal“.

O varianta care se zvoneste prin Valea Rosie ar fi aceea a alcatuirii unei formatii de juniori care sa evolueze sub titualtura inscrisa la FRF. De fapt, in C 5, Electro ar avea de disputat meciuri in afara Craiovei cu doar sapte echipe: FC Olt Scornicesti, FC Lapusata, Oltchim Rimnicu Vilcea, Prodchim Bals, Progresul Corabia, SC Novaci, Tineretul Rimnicu Vilcea si Petrolul Ticleni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS