11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Scapam de Nedved?

Cehul Pavel Nedved, detinatorul „Balonului de aur“, a anuntat ca intentioneaza sa se retraga din reprezentativa Cehiei, adversara Romaniei in preliminariile Cupei Mondiale din 2006, pentru a se dedica echipei sale de club, Juventus Torino.

„Am discutat deja cu selectionerul Karel Bruckner si voi lua o decizie inainte de primul nostru meci de calificare pentru Cupa Mondiala din 2006, care va avea loc pe 1 septembrie. Nu mi se pare corect sa ma accidentez in timp ce joc pentru Cehia, in contextul in care Juventus imi plateste salariul. Pentru echipa mea de club trebuie sa dau totul“, a spus Nedved.

Potrivit agentului jucatorului, Zdenek Nehoda, fotbalistul de la Juventus intentioneaza sa se retraga din nationala, din cauza deselor accidentari, dar a precizat ca Nedved nu a luat o decizie definitiva.

Nedved a participat la Campionatul European din Portugalia, contribuind la succesul echipei Cehiei, care a ajuns in semifinale, unde a fost eliminata de Grecia, scor 0-1, meci in care Nedved s-a accidentat si a fost schimbat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS