11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu ar putea pleca de la Chelsea

Mutu ar putea pleca de la Chelsea

Andrea Pretti, agentul italian al atacantului Adrian Mutu, a spus ca internationalul roman doreste sa stie ce planuri are antrenorul echipei Chelsea, Jose Mourinho, in privinta sa.

„Este foarte clar ca el vrea sa aiba aceleasi sanse ca si ceilalti atacanti din echipa, de aceea vom solicita o intilnire cu managerul Mourinho cit mai curind posibil, pentru a afla planurile sale in privinta romanului. Cred ca Mourinho ii considera pe cei patru atacanti de acelasi nivel, dar, daca nu este asa, atunci lucrurile se vor schimba“, a spus agentul FIFA Andrea Pretti.

Se pare ca Adrian Mutu este decis sa aiba o discutie cu Mourinho, iar, daca nu va fi multumit de cit timp urmeaza sa fie folosit in acest sezon, atunci isi va reconsidera viitorul.

Echipele italiene Juventus Torino si AC Fiorentina sint interesate de serviciile lui Mutu si ar putea lua o decizie in cazul in care atacantul roman nu intra in planurile lui Mourinho. Pe linga Mutu, la Chelsea se mai afla trei atacanti, Didier Drogba, Mateja Kezman si Eidur Gudjohnsen.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS