11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPetrolul Ticleni evita meciurile amicale

Petrolul Ticleni evita meciurile amicale

Divizionara C Petrolul Ticleni este intr-un cantonament de pregatire la Baia de Fier. „Petrolistii“ au preferat localitatea gorjeana pentru costurile destul de scazute si conditiile satisfacatoare de cazare si de antrenament.

Desi s-au reunit foarte devreme, fiind prima echipa gorjeana din esalonul trei care a revenit din vacanta, antrenorul Mihai Stelescu nu a programat nici o partida amicala pina in prezent. Nici in cadrul stagiului centralizat, Petrolul Ticleni nu a perfectat nici un amical, prima verificare din acest sezon pentru fotbalistii din Ticleni fiind jocul oficial din faza a II-a a Cupei Romaniei, programat pe 4 august, cind vor juca pe teren propriu in compania Petrolului Stoina.

Stelescu doreste sa-si dea seama de potentialul tinerilor sai jucatori la antrenamente, ferindu-i de posibilele esecuri demoralizatoare din meciurile amicale. Din lotul care a salvat gruparea din Ticleni de la retrogradare in campionatul precedent au mai ramas doar 13 jucatori. Stelescu are in atentie mai multe nume pentru completarea echipei, multi fiind elevii sai la Minerul Rovinari, in sezonul trecut. Fotbalistii respectivi au fost luati in pregatiri cu toate ca nu sint inca transferati la Ticleni. Cel mai mare cistig pentru divizionara C este achizitioanarea fostului jucator al divizionarelor B gorjene, Cristi Nicolaescu, acesta fiind liber de contract.

Stelescu are la dispozitie la Baia de Fier patru portari, Voineag, Ardeoaica, Negret (Extensiv Craiova) si Ghituica (MVM Dragutesti) si jucatorii de cimp Bufanu, Pasarin, Copaci, Bacitea, Toropu, Mihail, Manole, Lumezeanu, Mocanu, Mrejeru, Filipoiu, Tudorache, Duda, Belu, Banica, Petroescu, Vacaru, Roman, Guta si Duna. Antrenorul Mihai Stelescu este nemultumit de evolutia fundasilor, raminind descoperit o data cu plecarea veteranilor Hirsu si Stanoiu. „Nemultumirea este pe linia de fund, unde avem lacune, pentru ca, dupa plecarea celor doi jucatori cu experienta, Stanoiu si Hirsu, nu am gasit fundasi utili echipei.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS