9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUngureanu l-a invins pe Sandoi

Ungureanu l-a invins pe Sandoi

FC Caracal – Pandurii 3-0

• Stadion: „Parc“, spectatori: 1.000.

• Au marcat: G. Mihaita, Makama (2).

FC Caracal: Bornescu – Totoroata, Stoica, Ciuca, Vodita – Saceanu, Nauiu, G. Mihaita – Dina, Petrescu, Stroescu (repriza I); Bornescu – Mosteanu, N. Militaru, Savulescu, Corneanu – Girla, Dantes, Velcovici – Ciobanu, Voiculet (Stefanescu), Makama (repriza a II-a). Antrenor: Nicolae Ungureanu.

Pandurii: Lung – Negrila, Craciunescu, Trofin – Popete, Gaman, Arcanu, Cristea – Scarlat, Buca, Vintilescu (repriza I); Pindaru – Nicola, Radoi, Bogoi – C. Popescu, Bertea, Negut, Ursu – Ungureanu, Lepadat, Tuta (repriza a II-a). Antrenor: Emil Sandoi.

Pe stadionul „Parc“ din Caracal s-a disputat simbata un interesant joc amical intre doua divizionare B cu mari ambitii in noul sezon, in care vizeaza promovarea. FC Caracal si Pandurii au demonstrat ca pot spera la obiectivul propus, oferind celor prezenti in tribune doua ore de fotbal spectaculos (s-au jucat doua reprize de cite 60 de minute, in care tehnicienii au folosit cite o formula de echipa), cu multe faze de poarta.

Prima repriza a fost extrem de animata, ambele formatii, care s-au prezentat cu aproape prima garnitura, practicind un fotbal de calitate. Aceasta prima parte a revenit caracalenilor, care au terminat repriza in avantaj, dupa reusita lui Gheorghe Mihaita, mijlocasul de banda stinga adus de la Steaua (in returul campionatului trecut a fost imprumutat la Poli Dragasani, echipa care a promovat in Divizia B), incheind cu un sut la coltul lung o frumoasa actiune personala.

In partea a doua, gorjenii au fortat egalarea, conducind ostilitatile in primele 20 de minute, timp in care au si ratat citeva ocazii de gol, dar gazdele au echilibrat jocul, transind apoi disputa in favoarea lor. Atacantul nigerian de 22 de ani, Makama Yamaya, care a evoluat sezonul trecut la Inter Gaz, a punctat de doua ori, consfintind o victorie clara a formatiei antrenate de tandemul Ungureanu – Cristescu.

Program incarcat pentru ambele echipe

Cele doua divizionare B oltene vor avea in aceasta saptamina un program de pregatire incarcat, in care se va pune accent pe jocurile de verificare.

Miercuri, FC Caracal va reveni in Banie pentru „returul“ cu Universitatea II, in timp ce echipa Pandurii se va deplasa la Horezu, unde va intilni pe Inter Pitesti. Simbata si duminica, caracalenii si tirgujienii vor fi din nou adversari, la un turneu amical la care mai participa patru echipe.

Formatia lui Nae Ungureanu va intilni pe Minerul Motru si Minerul Matasari (grupa I), iar trupa lui Sandoi va da piept cu Jiul Petrosani si Vointa Bucuresti (grupa II), partide care vor avea loc la Motru, finalele urmind sa se dispute la Tirgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS