14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEchipa Pandurii, medaliata cu bronz in campionatul national

Echipa Pandurii, medaliata cu bronz in campionatul national

Echipa feminina de fotbal Pandurii Tirgu Jiu s-a calificat in premiera la turneul final al campionatului national, disputat la Cimpina, la sfirsitul saptaminii trecute. In primul an de existenta, divizionara A feminina s-a calificat in ultima faza a competitiei de pe primul loc in grupa Sud, alaturi de Smart Bucuresti. Vicecampioana SN Constanta a ocupat locul trei si a ramas acasa, golul inscris de gorjence in ultima etapa, pe terenul lor, eliminindu-le din cursa spre titlu. In primul meci de la turneul final, Pandurii Tirgu Jiu a intilnit ocupanta locului doi din seria Vest, Crisul Alesd, fiind invinsa cu scorul de 2-3.

Ardelencele au deschis repede scorul, insa Rus (’33) le-a anulat avantajul de pe tabela. La scorul de 1-1, gorjencele au beneficiat de un penalti, dar Pasca a ratat sansa de a intoarce rezultatul, executind slab in portar. Ocazia s-a razbunat si Crisul a intrat la cabine cu 2-1. Echipa Pandurii a mai revenit o data si a egalat prin Frumuselu, cu doua minute inaintea expirarii timpului regulamentar, dar a cedat in prelungirile jocului, in urma unei gafe a fundasilor Lincu si Schiopu.

In finala pentru medalia de bronz, elevele lui Constantin Andreuca au invins cu scorul de 5-1 pe Smart Bucuresti, pentru gorjence marcind Pasare, Pasca (2), Schiopu si Andreea Cojocaru. Pentru locul trei ocupat la primul an de prezenta in campionatul national, Pandurii Tirgu Jiu a primit o cupa si medaliile de bronz din partea FRF.

Primul „unsprezece“ folosit de Andreuca in cele doua jocuri de la Cimpina a fost: Ruset – Frumuselu, Schiopu, Lincu, Ocoleanu, Margineanu, A. Cojocaru, Rus, Bordeanu, Pasare, Pasca. Au mai jucat: Roscas, M. Cojocaru, Vacaru, M. Popescu, Cocolan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS