11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Laureatul anului

In cadrul unei festivitati desfasurate ieri, la sediul LPF, presedintele Universitatii Craiova, Pavel Badea (foto), a fost recompensat cu premiul de excelenta pentru intrega activitate. Aceasta distinctie a fost acordata anterior doar de doua ori, laureatii fiind Gica Popescu si Ioan Ovidiu Sabau.

„Este o mare onoare pentru mine, dar si pentru Universitatea Craiova, ca mi s-a acordat acest premiu. Practic, activitatea mea pe plan intern se confunda cu acest club. Dupa 30 de ani in care am jucat fotbal si a trebuit sa schimb trei carnete de jucator, a venit si momentul retragerii si chiar daca am fost putin trist inaintea ultimului meci, sint mindru cind ma uit in urma“, a afirmat presedintele oltean.

Locul patru e bun, dar se putea mai bine

Badita crede ca Universitatea a avut un sezon bun comparativ cu anii precedenti, dar ca intotdeauna exista loc de mai bine. „Cel mai important lucru a fost ca am demonstrat ca ne putem bate cu echipele din Bucuresti si le-am facut sa tremure in citeva rinduri“, a spus Badea, care a fost in acest sezon jucator, antrenor principal si presedinte al Universitatii Craiova. Badea considera ca, in campionatul recent incheiat, s-a facut un pas important spre pregatirea sezonului urmator, pe care echipa din Banie il va aborda dintr-o alta perspectiva, cea a unei candidate la cucerirea titlului.

Plesan, al treilea jucator din Divizia A

Universitatea nu a avut un singur participant la festivitatea de ieri, Badea fiind acompaniat de Mihaita Plesan, declarat al treilea jucator din campionatul intern in cadrul anchetei organizate dupa fiecare etapa de postul Radio Romania Actualitati. Plesan a fost precedat in acest clasament de stelistii Radoi si Dinita. Plesan, care are 21 de ani, a debutat anul acesta in nationala Romaniei si a inscris un gol de senzatie in meciul amical cu Germania.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS