14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEmotii pina la final pentru echipele craiovene

Emotii pina la final pentru echipele craiovene

Cel de-al treilea esalon fotbalistic programeaza astazi, de la ora 18.00, penultima etapa a campionatului. In seria a 5-a se mai pune doar problema retrogradatelor, lupta din subsolul clasamentului fiind extrem de strinsa. Ambele echipe craiovene implicate in acest „razboi“, Electro si Stiinta CFR, pastreaza sanse de salvare, dar au nevoie de victorii in aceste ultime doua etape si de un joc al rezultatelor favorabil.

Electro pare a avea astazi cel mai greu meci, urmind sa intilneasca in Valea Rosie liderul Oltul Slatina. Oaspetii, care sint deja promovati in Divizia B, pot incurca serios socotelile craiovenilor, mai ales daca se gindesc sa traga si pentru alte formatii implicate in lupta pentru salvare. In schimb, Stiinta CFR joaca acasa cu FC Olt Scornicesti, echipa care are si ea emotii, si se va confrunta de la egal la egal cu adversara de astazi, fata de care are si avantajul rezultatului din tur, cind s-a impus cu 1-0.

Si Armata, daca invinge acasa pe Dunarea Zimnicea, poate da o mina de ajutor concitadinelor sale, care, in cazul unui succes, ar depasi in clasament echipa teleormaneana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS