11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRonaldo Guiaro il acuza pe Lucescu

Ronaldo Guiaro il acuza pe Lucescu

Fundasul brazilian al lui Besiktas, Ronaldo Guiaro, a afirmat intr-un interviu aparut in cotidianul turc Aksam ca Mircea Lucescu este singurul vinovat pentru faptul ca formatia din Istanbul a ratat titlul de campioana a Turciei. „Am ratat titlul, pe care il aveam aproape asigurat, din cauza lui Lucescu. Eu nu am mai vazut ca o echipa care a fost cu 11 puncte in urma in clasament sa cistige campionatul. Singurul vinovat pentru aceasta este Lucescu“, a spus Guiaro.

Jucatorul cariocas a mentionat ca tehnicianul roman ar trebui sa plateasca pentru esecul formatiei Besiktas. „Noi am pierdut 250.000 de dolari prin ratarea titlului. Aceasta pierdere ar trebui acoperita din buzunarul lui Lucescu“, a adaugat Ronaldo Guiaro.

Guiaro a mai spus ca Lucescu i-a ignorat pe majoritatea jucatorilor din lot. „Lucescu aprecia patru sau cinci jucatori, iar pe ceilalti ii ignora. Acesti fotbalisti, chiar daca nu se antrenau, aveau asigurat locul in echipa. De exemplu, Zago a plecat intr-o duminica in Italia, a ramas acolo cinci zile, iar la revenire a fost titularizat“, a dezvaluit brazilianul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS