Acasă Sport Lignitul a invins Constanta!

Lignitul a invins Constanta!

-

Cu patru jucatori importanti in tribuna, HC Lignitul parea o victima sigura in fata semifinalistei cupei EHF, HCM Constanta, gazdele apelind la toti cei patru portari pentru a completa foaia de joc. Antrenorul Liviu Andries a schimbat treningul de antrenor cu echipamentul de joc, fiind nevoit sa-si ajute elevii din teren.

Prestatia sa a fost decisiva in economia partidei, cele cinci goluri marcate fiind doar dovada caracterului si vointei extraordinare a veteranului Andries, care a facut ca Lignitul sa se impuna cu 31-29 (11-14) in fata constantenilor. Alaturi de Gore Albici, „vinovatul“ principal al acestei victorii nesperate, profesorul Andries, a oferit o lectie elevilor sai, demonstrind ca valoarea nu are virsta.

Prima parte a meciului s-a desfasurat conform asteptarilor, cu oaspetii la timona si cu gazdele preocupate sa mentina o diferenta cit mai mica pe tabela de marcaj, singurul care s-a incapatinat sa se opuna constantenilor fiind Albici. Gazdele au avut o revenire extraordinara dupa pauza si au reusit sa cistige, gratie unei daruiri exemplare. Artizanii acestei victorii au fost: Bichir, Albici, Radulescu, Mereuta – Radu (2), Cercel, Ilies (6), Mihoci (3), Eremia, Filip (12), Enache, Ghira (3), Marin, Andries (5). Antrenor Liviu Andries.

ȘTIRI VIDEO GdS

LIVEVIDEO Dezbaterea președintelui Iohannis cu jurnaliști și politologi

Dezbaterea anunțată de Klaus Iohannis, înaintea turului doi al alegerilor prezidențiale, începe la ora 19.00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare, fiind organizată...