11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCuplul Mergea - Tecau, in sferturi la Atena

Cuplul Mergea – Tecau, in sferturi la Atena


La turneul futures de la Atena, dotat cu premii in valoare de 10.000 de dolari, cuplul Florin Mergea / Horia Tecau s-a calificat in sferturile de finala ale competitiei, dupa victoria in fata luxemburghezilor Gilles Kremer / Mike Scheidweiler, 6-4, 7-6 (3), in 82 de minute. Urmatorii oponenti ai romanilor vor fi bulgarii Todor Enev / Ilia Kusev, favoritii numarul doi ai turneului.

In satelitul de la Terrassa (Spania), dotat cu premii de 25.000 de dolari, Adrian Cruciat va evolua in turul al doilea, dupa ce compatriotul sau, Victor Crivoi, a abandonat la scorul de 3-0 pentru Cruciat. Urmatorul adversar al romanului va fi spaniolul Marc Fornell, cap de serie numarul trei.

La Vrsar (Croatia), Ion Moldovan a abandonat in fata croatului Mislav Hizak, la scorul de 4-1 pentru acesta. Totusi, doi jucatori romani s-au calificat mai departe: Gabriel Moraru, dupa 4-6, 6-4, 6-1 cu Adrian Ungur, si Adrian Gavrila, dupa ce l-a depasit in doua seturi, 6-3, 6-1, pe croatul Goran Belosevic.

La dublu, perechea Albert si Robert Loncaric, dupa ce trecuse la Rovinj de romanii Lupsescu / Ungur, a invins acum cuplul Adrian Gavrila / Adrian Ungur cu 6-2, 6-3, calificindu-se in turul doi. In turul secund, va juca si perechea Adrian Barbu / Gabriel Moraru, in urma succesului cu 6-2, 7-6 (5) repurtat in fata croatilor Mislav Hizak / Nikola Martinovic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS