11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii sint la un pas de retrogradare

Craiovenii sint la un pas de retrogradare

Universitatea Petrolul Craiova se afla foarte aproape de retrogradarea din Liga Nationala de handbal masculin. In primul meci al returului grupei valorice B, oltenii au intilnit acasa pe CS H&V Pitesti, in fata careia nu au reusit decit o remiza, 26-26, scorul fiind egal si la pauza, 14-14, cu toate ca ar fi avut neaparata nevoie de victorie.

Jocul a fost unul extrem de echilibrat, cea mai mare diferenta de scor fiind de doua goluri (10-12, spre finalul primei reprize, si 17-15, la inceputul reprizei secunde)! In rest s-a mers cap la cap, intr-un meci in care craiovenii au evoluat fara ambitie, in fata unei echipe bine condusa de pe margine de fostul component al Universitatii, Titel Raduta, campion national cu formatia din Banie in 1991.

Oltenii ar fi putut cistiga partida in ultimele secunde, cind au avut atacul, dar nici unul dintre jucatori nu si-a asumat raspunderea sa arunce la poarta, iar meciul s-a incheiat egal, un rezultat in urma caruia Universitatea este la un pas sa paraseasca prima liga. Formatia pregatita de Sebastian Dobeanu a acumulat pina in prezent doar trei puncte si are nevoie de rezultate favorabil pentru a prinde in extremis un loc de baraj.

In partida cu pitestenii, tehnicianul craiovean a folosit urmatoarea formula de echipa: Rusu – Fl. Pavel (7 goluri), Soanca (4), Marinica (2), Florea (2), Purcarea (5), Popescu (3). Au mai jucat Gelea (2) si Stoica (1).

Etapa viitoare, programata pe 14 aprilie, Universitatea Petrolul se va deplasa la Iasi, pentru a intilni Politehnica, singura echipa pe care au invins-o in tur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS