9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBadea si-a tocmit fotograf!

Badea si-a tocmit fotograf!

Pe Badea il credeam mai diplomat, nu vesnic pus pe harta. De cind Staicu l-a pus presedinte pentru ca a refuzat sa fie antrenor, Pavel Badea a ales ca, indiferent de situatie, sa presteze orice munca impotriva vintului.

S-a zbatut sa-l reinstaleze pe Napoli ca antrenor, desi Staicu spusese cu o zi inainte ca doar daca ar fi cretin l-ar readuce pe tehnicianul italian, a tinut mortis ca ziaristii acreditati de club sa fie fotografiati ca la… Militie, alaltaieri s-a enervat cind a auzit de Lutu si a afirmat ca e doar propunerea unor ziaristi, „propunere“ care ieri a semnat contract de fotbalist cu Universitatea!

In sfirsit, presedintele Badea, probabil cu acceptul lui Staicu, si-a tocmit ieri si fotograf, considerind ca numai un singur om din Romania are dreptul sa fotografieze de aproape echipa Universitatii. Ceilalti fotografi prezenti ieri dupa-amiaza la stadion au fost trimisi de domnul Badea pe pista de atletism si invitati sa „traga“ de la distanta. Motiv pentru care vreo 15 ziare din Romania au decis sa se replieze si sa „traga“ de aproape atunci cind vine vorba de Pavel Badea.

In rest, „Hai, Universitatea!“ si mai terminati o data pe la clubul asta cu mofturile de militieni si de tineri pensionari!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS