9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea a pierdut la Arad

Universitatea a pierdut la Arad

In cea de-a patra etapa a grupei valorice B a Ligii Nationale de handbal masculin, Universitatea Petrolul Craiova a fost invinsa la Arad, gazdele, HC Safilar, impunindu-se la o diferenta de noua goluri, 39-30 (22-17).

Aflati in lupta pentru evitarea retrogradarii, craiovenii aveau nevoie de un rezultat bun pentru a pastra sansele de a prinde un loc de baraj, insa au intilnit o echipa care a speculat orice indecizie a adversarului. Elevii lui Sebastian Dobeanu s-au tinut bine pina in minutul 27 (diferenta de scor a fost mai mereu de unu-doua goluri), cind, la scorul de 19-17 pentru aradeni, Florin Pavel a fost eliminat, destul de usor, pentru un gest nesportiv, mai ales ca olteanul nu facuse decit sa riposteze la un atac al unui adversar. De aici jocul s-a rupt, fara unul dintre componentii de baza (Pavel marcase patru goluri), Universitatea mai primind, in ultimele trei minute, trei goluri, fara sa inscrie vreunul.

La reluare, craiovenii nu au mai putut sa refaca diferenta de cinci goluri, mai ales ca tehnicianul „petrolistilor“ nici nu a avut solutii pentru a-l inlocui pe Pavel, pe banca luind loc patru juniori. Asa ca repriza secunda practic nu a mai contat, cu toate ca, in atac, oltenii au mai miscat ceva.

Cei mai buni marcatori ai Universitatii au fost Florea (10 goluri), Purcarea (5), Fl. Pavel (4) si Soanca (3), ultimul evoluind nerefacut dupa o accidentare.

Cu o singura victorie la activ, handbalistii din Banie vor avea viata grea in lupta pentru mentinerea in Liga, in ultima etapa a turului urmind sa intilneasca, pe teren propriu, de la ora 11.30, pe Universitatea Timisoara, echipa neinvinsa pina acum in grupa valorica B.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS