9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrei jucatori de la Celta au fost exclusi din lot

Trei jucatori de la Celta au fost exclusi din lot

Trei jucatori ai echipei Celta Vigo, Pablo Contreras, Mauricio Pinilla si Fernando Caceres, au fost exclusi din lot, deoarece au participat la o petrecere inainte de meciul cu Malaga (0-2), disputat pe teren propriu, in etapa a 25-a a campionatului Spaniei.

„Cu putine ore inainte de partida Celta – Malaga, antrenorul Radomir Antici i-a exclus din lot, din motive disciplinare, pe Pablo Contreras, Mauricio Pinilla si Fernando Caceres. Ultimii doi au fost protagonistii, alaturi de alti cinci coechipieri, ai unui alt incident petrecut intr-un hotel din Sevilla, in urma cu 20 de zile, dupa incheierea partidei Betis – Celta“, a scris cotidianul iberic Marca.

Responsabili din cadrul clubului au afirmat ca este vorba de „lucruri foarte grave“. Se pare ca jucatorii au participat la o petrecere, in noaptea de vineri spre simbata, chiar in hotelul unde era cazata echipa, fiind vazuti de angajati si de alti clienti ai stabilimentului.

„Nu am contat pe cei trei jucatori in ziua meciului si am avut motivele mele ca sa fac acest lucru. Alte informatii pot fi oferite doar de conducerea clubului. Aceasta a fost decizia mea si nu o voi explica. Rolul meu este sa iau decizii si am dreptul sa nu le justific“, a spus Antici, aceasta fiind singura referire la incident.

Cotidianul Marca a mai scris ca, pe 31 ianuarie, mai multi jucatori de la Celta au fost protagonistii unor incidente dupa ce au pierdut meciul cu Betis Sevilla, insa subliniaza ca, desi atunci nici un fotbalist nu a fost sanctionat, acum lucrurile vor sta altfel.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS