10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJean Georgescu, multumit de elevii sai

Jean Georgescu, multumit de elevii sai

Stagiul de pregatire al divizionarei C craiovene Stiinta CFR se apropie de final. Aflati in cantonament la Calimanesti, elevii lui Jean Georgescu au avut parte de mai bine de doua saptamini de antrenamente, presarate cu multe jocuri de verificare. Chiar daca rezultatele obtinute nu au fost tot timpul pozitive (0-0 cu Minerul Rovinari, 2-3 cu Rarora, 1-0 cu Electrosid Titu, 3-4 cu Poli Dragasani, 0-0 cu Chimia Rimnicu Vilcea), tehnicianul craiovenilor s-a declarat satisfacut de modul in care s-au miscat „ceferistii“ in aceasta perioada de pregatire. „Nu rezultatele din amicale ne intereseaza, ci jocul in sine, iar eu pot spune ca sint multumit de baieti, care incep sa se simta pe teren“, a spus Jean Georgescu.

Ieri, Stiinta CFR a remizat, 1-1, cu o divizionara D din campionatul judetului Constanta, intr-un joc disputat la Cozia. Pentru craioveni a marcat Stamin, din penalti, in prima repriza, constantenii egalind pe final, cu largul concurs al portarului Badescu.

Formatia de pe „Depou“ s-a prezentat in urmatoarea formula: Staicu – Brasoveanu, Nedelcu, Dumitrescu – Oprea, Florea, Patrana, Stamin, Badea – Mondea, Frimu. Pe parcurs, au mai intrat Badescu, A. Popescu, Munteanu, Malusanu si Iordache.

„Am evoluat destul de bine, principala problema fiind terenul denivelat, care a creat dificultati la constructie. Am jucat cu echipa Borcea, destul de ambitioasa, care a egalat insa din singurul sut pe poarta, dupa ce noi ratasem o multitudine de ocazii. Oricum, am fost multumit de prestatia elevilor mei“, a afirmat Georgescu dupa amicalul de ieri.

Astazi, la Calimanesti, Stiinta CFR va intilni, de la ora 15.00, divizionara D craioveana Unirea Podari, aflata intr-un stagiu de pregatire la Olanesti, urmind ca simbata, inainte de a lua drumul Baniei, „ceferistii“ sa mai joace un amical cu Poli Dragasani, tot in statiunea vilceana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS