11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPatru etape de suspendare pentru jucatorul Pavel Badea!

Patru etape de suspendare pentru jucatorul Pavel Badea!

Desi la un moment dat se vorbea despre o suspendare masiva (opt etape), Comisia de Disciplina a LPF a decis ieri ca jucatorul Pavel Badea sa stea pe tusa patru meciuri. Dupa cum se stie, Badea a devenit „caz“ pentru sedinta de ieri a Comisiei de Disciplina dupa ce la meciul cu Steaua, disputat duminica seara in Ghencea, jucatorul oltean l-a atacat dur pe stelistul Falemi, provocindu-i acestuia o fractura de maleola la piciorul sting.

Mai mult, LPF a decis miercuri sa-l suspende pentru o etapa pe antrenorul Pavel Badea, considerind ca acesta, aflat si in postura de jucator, a dat un exemplu negativ prin atacul asupra lui Nana Falemi. Practic, la ultimul meci din acest tur, cel cu FC National, Pavel Badea nu va putea sa joace, dar nici nu-si va putea conduce echipa de pe banca.

Probabil ca zilele urmatoare Badea va contesta decizia de ieri a LPF si la „Apel“ ar putea avea sanse sa ramina doar cu doua etape de suspendare. Asta, in cazul in care nu va decide sa renunte definitiv la cariera de jucator…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS