9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Au spart gheata

Extensiv – Cimentul Fieni 2-0

• Stadion „Extensiv-Parc“, spectatori 200.

• Au marcat: Velcovici ’41, Dina ’62

Extensiv: Bornescu – Brasoveanu, Ciuca, D. Mihai (38′, Curteanu) – Fl. Mihai, Saceanu, Cretu, Dina, Velcovici – Baia (’70, Girla), Musat. Antrenor: E. Neagoe.

Cimentul Fieni: C. Nunweiller – Vladut (’46, Iliescu), Cernea, Ionita, G. Georgescu, Godinac – C. Stanescu (’56, Zamfir), Ciolac, Modoran – G. Marin, M. Dobre (’39, Lalciu). Antrenor: M. Ghergu.

• Au arbitrat: M. Draganescu – C. Oprisanu, Fl. Ivan.

„Nu avem ca cauta in Divizia B“, afirma la finalul intalnirii de simbata, de pe „Extensiv-Parc“, Marcel Ghergu, tehnicianul Cimentului Fieni, dupa ce formatia sa a pierdut fara drept de apel confruntarea cu trupa lui Eugen Neagoe. Craiovenii au reusit un joc bun si au obtinut prima victorie din acest sezon, e drept in dauna unei echipe care nu acumulase nici un punct in actualul campionat. Avind in fata un adversar facil, „ros-verzii“ s-au instalat inca de la inceput in jumatatea de teren a ospetilor, dar ocaziile periculoase de poarta au intirziat sa apara. Dupa 40 de minute in care jucatorii Cimentului au amenintat sporadic poarta lui Bornescu, a picat si golul. Saceanu l-a gasit cu o pasa in careu pe Velcovici si acesta, dupa ce a intors un adversar, a sutat cu sete la coltul scurt, facind inutil plonjonul lui Nunweiller.

Vazind ca se poate, craiovenii au iesit de la cabine mult mai decisi si, dupa doua ratari uriase, autori Baia si Ciuca, reusesc sa-si mareasca avantajul, prin Dina, in urma unui sut din interiorul careului. Pina spre final, n-au mai fost de consemnat decit suturile lui Velcovici si Lalciu, ambele ramase fara rezultat. Cea mai spectaculosa faza a meciului s-a petrecut in ultimul minut de joc si l-a avut ca autor pe Curteanu. Introdus spre finalul primei reprize, fundasul oltean, care avut o evolutie sigura, ar fi putut trece in contul echipei sale un scor de for-fait, daca nu ar fi trimis pe linga poarta, din careu, dupa o cursa de 50 de metri, in care a driblat tot ce i-a stat in cale. Cu acest rezultat, Extensivul urca pina pe locul 12 in clasament, iar etapa viitoare va juca in deplasare, la Bucuresti, cu Inter Gaz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS