11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportContra ar putea reveni pe teren

Contra ar putea reveni pe teren

Cosmin Contra, fundasul roman al echipei Atletico Madrid, ar putea evolua in partida pe care formatia sa o va sustine in compania gruparii Deportivo La Coruna, in etapa a sasea a campionatului Spaniei.

Cosmin Contra, care s-a antrenat luni singur, a participat la sedinta de pregatire de marti alaturi de ceilalti componenti ai echipei, iar alaturi de jucatorii care nu au fost titulari in partida cu FC Barcelona a efectuat doua sedinte de pregatire. Potrivit cotidianului iberic Mundo Deportivo, Contra ar putea face parte din lotul deplasat la La Coruna. „In cazul in care se va intimpla acest lucru, ar fi pentru prima oara in acest sezon cind Contra se afla la dispozitia antrenorului Gregorio Manzano si ar putea intra pe teren“, a scris Mondo Deportivo.

Contra, daca va face parte din lot, va fi rezerva din cauza faptului ca nu a evoluat nici macar un minut in acest sezon. Fundasul roman s-a accidentat, pe 8 august, la glezna, in timpul unei partide amicale sustinute de Atletico Madrid in compania gruparii AS Roma, scor 1-1, in cadrul turneului de pregatire de la Monterrey. Cosmin Contra a fost lovit puternic la glezna dreapta, iar medicii au anuntat ca fundasul roman va fi indisponibil intre sase si opt saptamini.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS