9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCirtu a plecat si l-a lasat pe Staicu director tehnic!

Cirtu a plecat si l-a lasat pe Staicu director tehnic!

• Silviu Lung a refuzat functia de antrenor principal • Pe acest post a fost numit ca interimar Gigi Ciurea • Se cauta un tehnician de peste hotare!

Vreo zece minute i-au fost necesare lui Sorin Cirtu sa-si rezilieze contractul cu Universitatea. Ieri, pe la 10.30, Cirtu a intrat in biroul lui Staicu de la club si i-a spus ca este hotarit sa demisioneze. Staicu s-a prefacut ca sufera enorm si, bucuros ca Sorin nu-i solicita daune, a acceptat imediat sa-l elibereze pe antrenor din functie. N-ar fi exclus ca dupa aceea sa-l fi tras „prieteneste“ de limba, pentru ca scenariul este vechi. Evident, cu Dinel in rol de „fata neprihanita“, „strain“ de toate belelele prin care Cirtu a fost nevoit sa treaca de cind a inceput campionatul.

Imediat, i s-a propus lui Silviu Lung sa preia conducerea echipei. Fotbalist de clasa la vremea lui, Silvica a intuit ca si el va deveni in scurt timp o victima si a refuzat politicos. „Prefer sa ramin cu portarii!“ – ar fi replicat Lung speriat si, in doi timpi si trei miscari, a fost trimis sa se ocupe in continuare de Guso, Urai si Banica.

La rind a venit Ciurea, dar acestuia, neavind anvergura necesara, i s-a ordonat sa fie antrenor principal interimar. Cum a plecat „interimarul“, Staicu s-a gindit ca n-ar fi rau sa-i ofere echipei si un director tehnic, un fel de sef peste Ciurea. Si, dupa ce s-a lamurit singur ca fotbalul nu este cine stie ce scoala superioara, a decis: „Eu, Dinel Staicu, voi fi director tehnic al Universitatii!“ In fond, marii antrenori care s-au perindat in timp pe la Dinamo – alde Dinu, Nicusor, Lucescu, sau, acum, Andone – pe cartea de munca au fost sau sint militieni…

In sfirsit, preparatorul fizic Adrian Tudor a ramas in colectivul tehnic al echipei, de acolo de unde va pleca, mai mult ca sigur, si Mircea Irimescu, prietenul nedespartit al lui Sorin Cirtu. Pe locul lasat liber de Irimescu a fost convins sa vina Aurica Beldeanu.

Oricum, ideea este ca, in scurt timp, sa se aduca un antrenor strain la echipa. A carui relatie cu jucatorii va fi intermediata, evident, de un translator. Cum s-ar spune, se cauta „tichia de margaritar“, exact accesoriul de care avea nevoie lotul golas al Universitatii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS