11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMalaele a fost suspendat pina in 2005!

Malaele a fost suspendat pina in 2005!

Jucatorul este somat sa restituie clubului o suma frumusica

Considerat un mare talent al fotbalului gorjean, Lucian Armando Malaele a fost transferat cu citiva ani in urma de la Pandurii la FC Extensiv.

Tranzactia a fost cu nabadai inca de la inceput deoarece, inainte de a ajunge in Banie, Malaele apucase sa semneze si cu Astra Ploiesti, iar craiovenii au fost nevoiti sa plateasca prahovenilor un soi de despagubire in valoare de aproximativ 30.000 de dolari. Suma i-a fost insa trecuta in contract lui Malaele.

Jucatorului nu prea i-a convenit acest lucru, desi Astra a sustinut ca acei bani fusesera incasati de Armando cit timp a stat la ei.

Dupa citeva sezoane in care a evoluat pentru FC Extensiv, cu perioade dese in care relatiile dintre club si jucator au cam scirtiit, Malaele a decis in vara sa nu se mai prezinte sub nici o forma la echipa, suparat ca in permanenta i se atragea atentia ca are bani incasati in avans din contract.

Totusi, la un moment dat, Lucian Malaele a acceptat oferta Extensivului de a pleca la o proba in Austria dar, cum echipa din Klagenfurt nu a mai dat nici un semn dupa teste, jucatorul a preferat sa ramina acasa, la Tirgu Jiu.

Rind pe rind, Pandurii si Minerul Motru au incercat sa-i obtina transferul de la Extensiv, dar n-a fost chip sa se ajunga la un consens in ceea ce priveste latura financiara.

Dispunind de un lot tinar si neexperimentat, departe de pretentiile Diviziei B, antrenorul Eugen Neagoe a incercat saptamina trecuta o ultima solutie, chemindu-l pe Malaele sa discute cu Paul Valuta, viitor investitor la clubul din Parcul Romanescu. Din pacate, nici de aceasta data Malaele nu a fost de acord sa revina la echipa.

Ieri, conducerea FC Extensiv a decis sa-l suspende pe jucator pe o perioada de doi ani, adica pina in 2005, atunci cind ii expira contractul. Mai mult, sustinind in continuare ca i-a livrat bani in avans, clubul zice ca il va „invita“ pe Malaele sa restituie aproape… 30.000 de dolari!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS