14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMotru este la Herculane

Motru este la Herculane

Aflata in cantonament de pregatire la Baile Herculane, divizionara B din Motru a sustinut in week-end un joc de verificare in compania colegei de serie Building Vinju Mare. Scorul final al intilnirii a fost 2-2, antrenorul Gabi Zahiu rulindu-si intregul lot de jucatori.

Tehnicianul motrenilor spune ca nu si-a impartit formatia in titulari si rezerve pentru ca este inca in perioada de cautare a primului „unsprezece“: „E o perioada de pregatire si inca nu stiu pe care dintre jucatori ma voi baza ca titulari. Nici n-am insistat foarte mult pina acum pe jocuri, dovada ca si in ziua meciului cu Vinju Mare noi am facut tot doua antrenamente. In plus, e foarte cald aici si inca ne axam pe pregatirea fizica.“

Dupa acest prim joc amical, fotbalistii de la Minerul Motru vor avea o saptamina plina. Pregatirea va continua la Herculane pina vineri, dar miine, motrenii vor mai sustine un joc de verificare cu FC Jimbolia, formatie aflata in cantonament in zona. In ziua incheierii perioadei centralizate de pregatire, Minerul Motru va mai sustine un amical la Orsova, cu Dierna. Pe 6 si pe 9 august este programata o dubla intilnire cu Jiul Petrosani, primul joc urmind sa se dispute la Motru. A fost perfectat, de asemenea, un joc amical cu divizionara B Extensiv Craiova, pentru 13 august.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS