11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBatistuta vrea sa se retraga

Batistuta vrea sa se retraga

Intr-un interviu acordat unui post de televiziune argentinian, atacantul Gabriel Batistuta, care are 34 de ani, a spus ca se gindeste sa se retraga din activitatea competitionala. „Sint pe punctul de a spune «basta»“, a precizat marele jucator argentinian.

Batistuta, care a evoluat la echipele Fiorentina, AS Roma si Internazionale Milano, a semnat la inceputul lunii iunie un contract pentru o perioada de doi ani cu clubul Al-Arabi din Qatar. El a acordat un interviu unei televiziuni argentiniene si a raspuns intrebarilor adresate de fostul sau coechipier Sergio Goycochea, alaturi de care a cistigat Cupa America in anii 1991 si 1993. Jucatorul argentinian s-a declarat obosit de cerintele fotbalului de inalt nivel. „Simt ca nu mai pot suporta insultele tuturor atunci cind ratez“, a spus atacantul argentinian.

Batistuta, cel mai bun marcator din campionatul Italiei in 1995 (26 de goluri), si-a incheiat cariera internationala in noiembrie 2002. El a jucat la River Plate (1989-90), Boca Juniors (1990-91), Fiorentina (1991-2000), AS Roma (2000-ianuarie 2003) si Internazionale Milano (din ianuarie 2003).

Referindu-se la recentul esec al selectionatei Argentinei la Cupa Mondiala din 2002, care a avut loc in Coreea de Sud si Japonia, Batistuta a marturisit ca a primit cea mai dura lovitura din cariera sa. „Am suportat alte lovituri mai dure, insa eram tinar in acea vreme si am trait cu speranta ca imi voi putea lua revansa. Insa, acest lucru nu va mai avea loc“, a afirmat Batistuta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS