9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSint in stare juniorii sa inceapa campionatele?

Sint in stare juniorii sa inceapa campionatele?

Neinscrierea formatiilor de juniori in competitiile oficiale ar atrage sanctiuni severe si pentru echipa de seniori a Universitatii!

Intr-o conferinta de presa, in urma cu citeva luni, Dinel Staicu a afirmat transant: „De un an, de cind am preluat Universitatea, acest club de fotbal a functionat numai si numai din improvizatii! Nu m-am declarat niciodata ahtiat dupa fotbal am facut si eu dupa cum m-am priceput si fac in continuare exact cum ma pricep“. Desi luna viitoare incep competitiile oficiale ale noului sezon, la aproape toate nivelurile sint probleme cu duiumul si destul de incurcate. Centrul de copii si juniori este in acest moment cel mai vitregit. Staicu a zis ca-l face cadou consiliului judetean, dar mai-marii judetului amina un raspuns clar, adica o implicare imediata. Iar cind unui fotbalist strain i s-a aratat asa-zisul teren de zgura de la „Ion Oblemenco“ – cel care este destinat „antrenamentelor“ copiilor si juniorilor – acesta a ramas nedumerit.

Tot nedumeriti sint copiii si parintii acestora. „Cite tone de praf sa mai inghita copiii? Chiar asa, nimeni nu intelege ca pepiniera trebuie tratata cu cea mai mare responsabilitate?“, se intreaba de citiva ani si antrenorii centrului. In ultimii ani, la FC Universitatea rezultatele de exceptie la nivelul juniorilor au cam lipsit. Cu o floare (grupa antrenorului Marius Purcaru, vicecampioana nationala in 2002) nu se face… ceea ce se facea pe timpuri.

Totusi, ce se intimpla in Banie? Staicu a anuntat public, inca din mai, ca nu mai poate (sau nu mai vrea!) sa sustina echipele de juniori, campionatele incep luna viitoare si totul este invaluit in ceata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS