12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportS-a „rupt“ si Catalin Craciunescu!

S-a „rupt“ si Catalin Craciunescu!

Hotarit lucru, ghinioanele se tin lant de Universitatea Craiova. Avind poate cel mai putin populat lot dintre toate divizionarele A, oltenii sint decimati si de accidentari.

Astfel, dupa ce lui Silvian Cristescu i-au reaparut vechile probleme provocate de un reumatism serios, silindu-l sa intrerupa probabil definitiv pregatirile, dupa ce Pavel Badea a parasit si el cantonamentul din Poiana din cauza unei fracturi de metatarsiene, ieri a venit rindul lui Catalin Craciunescu sa fie trimis acasa.

In returul trecut, Craciunescu, un jucator experimentat, a figurat doar cu numele in lotul oltenilor, el fiind obligat in primavara sa suporte o interventie chirurgicala la genunchiul sting. Apoi a efectuat cu constiinciozitate programul de recuperare si in aceasta vara a declarat in GdS ca se simte sanatos tun si ca spera ca a scapat de ghinioane.

Din pacate, s-a inselat. Joi seara, el a resimtit dureri serioase tot la genunchiul sting, iar ieri dimineata, medicul echipei, Claudiu Stamatescu, a fost nevoit sa-l trimita acasa. Stamatescu spera sa fie vorba despre o entorsa, dar verdictul va fi dat dupa ce Craciunescu va face un control amanuntit la medicul bucurestean Angelescu, specialistul care l-a operat in primavara.

Oricum, cel mai afectat de toate aceste intimplari nefericite este antrenorul Sorin Cirtu. Daca intr-o prima faza nu i s-a asigurat nici un jucator nou dintre cei pe care ii viza, Cirtu s-a trezit apoi ca-i pierde – definitiv sau pe termene incerte – si pe Savu, Sava, Cristescu, Badea si Craciunescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS