9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFeriti copiii de Staicu!

Feriti copiii de Staicu!

Deghizat in alb-albastru, obsedat de rosu-albastru si iubind pe ascuns in alb-rosu – cei care, in loc de culori, citesc Universitatea, Steaua si Dinamo o fac pe barba lor… -, Dinel Staicu a intrat practic cu bocancii in sufletele si asa destul de incercate ale bietilor consilieri locali si judeteni, hotarind ca orasul este obligat sa-si rupa din buget pentru a finanta echipa privata Universitatea.

Visind probabil la timpurile cind va fi urcat in realitate pe calul de la prefectura, in locul „depasitului“ Mihai Viteazul, Staicu ne anunta cu nonsalanta ca va face echipa mare din Universitatea, dar ca il cam doare in cot de pepiniera clubului! Avind grija ca, din postura de „erou“, sa pocneasca subtil acea parte a presei care refuza sa-i promoveze ideile, Staicu nu recunoaste insa ca tocmai acea presa a avertizat, inca din vara, ca, daca va depinde de Dinel, pepiniera Universitatii va fi pusa pe butuci.

Si, tot de atunci, am sugerat ca o parte din banii orasului sa fie directionati catre Centrul de copii si juniori al clubului alb-albastru, idee la care Staicu a sarit ca ars, urlind ca prioritara este echipa mare. Culmea, Dinel Staicu plinge acum ca primaria nu vrea sa-l „deposedeze“ de pepiniera, afirmind candid ca pustii Craiovei il supun la cheltuieli nedorite!

Intr-adevar – acum sintem, iata, de partea lui Staicu -, primaria si consiliul judetean ar trebui sa stopeze aceasta bataie de joc si sa ia urgent in administrare Centrul de copii si juniori al Universitatii. Altfel, daca i-l vom lasa lui Dinel, desi omul recunoaste ca nu-i convine aceasta varianta, in echipa din 2015 a Universitatii vor juca urmatorii olteni: Badea (48 de ani), Papura (42 de ani) si „pustiul“ Marius Sava, de numai 37 de ani…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS