11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAstazi jucam la Trevi cu oamenii lui Copos

Astazi jucam la Trevi cu oamenii lui Copos

Astazi se disputa semifinalele turneului „Norcia Winter Cup“, in aceasta faza calificindu-se trei formatii din campionatul Romaniei (Rapid, „Poli“ AEK Timisoara, Universitatea Craiova) si Metalurg Zaporoje (Ucraina).

Reamintim, Rapid i-a eliminat pe bulgarii de la Litex Loveci, iar Metalurg Zaporoje pe FC Arges. Cea mai surprinzatoare accedere in semifinale este aceea a lui „Poli“ AEK, timisorenii impunindu-se in fata bielorusilor de la Dinamo Minsk la loteria loviturilor de departajare. Programul semifinalelor: Rapid – Universitatea si „Poli“ AEK – Metalurg. Meciul Universitatea – Rapid se disputa la Trevi, de la ora 15.30 (ora Romaniei).

In lotul oltenilor, capitanul Pavel Badea este indisponibil, el fiind accidentat in meciul disputat luni cu Tianjin. Francezul Bati Grill, care a fost introdus luni in echipa oltenilor, a parasit cantonamentul Universitatii, el neimpresionindu-l pe antrenorul Sorin Cirtu. In ceea ce priveste jucatorii de calibru anuntati de patronul Dinel Staicu, acestia nu au sosit pina acum in cantonamentul italian al oltenilor. Patronul Staicu a spus ca la Norcia vor ajunge „doi jucatori de marca si de certa valoare“, apoi un oficial al clubului a precizat ca argentinianul Ivan Rocha „se afla in cantonamentul oltenilor inaintea Universitatii“. La ultima conferinta de presa, Staicu a facut o alta declaratie: „La Norcia vor ajunge un atacant italian si eventual un camerunez“. Si a ajuns argentinianul Ruiz si francezul Gill, nume de „certa valoare“, care n-au impresionat pe nimeni.

La revenirea acasa, Universitatea va mai disputa doua partide amicale, pe 21 februarie (cu Minerul Motru) si pe 22 februarie (cu Pandurii Tirgu Jiu). Oltenii mai aveau promis in Italia un amical cu Ancona (dupa terminarea turneului de la Norcia), care nu se mai disputa deoarece italienii au renuntat la aceasta intilnire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS