9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFRF va reanaliza cazul lui Ion Craciunescu

FRF va reanaliza cazul lui Ion Craciunescu

Situatia fostului presedinte al Universitatii Craiova, Ion Craciunescu, exclus din corpul observatorilor de Divizia A deoarece fiul sau, Teodor, este arbitru in lotul national, va fi luata in discutie in viitoarea sedinta a Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal, programata a avea loc in august.

Actualul observator international a afirmat ca a purtat o discutie cu presedintele FRF, Mircea Sandu, care a recunoscut ca s-a comis o eroare prin indepartarea sa si ca una din marile probleme ale fotbalului romanesc o reprezinta arbitrajul.

„Mircea Sandu a acceptat decizia Comitetului Executiv de excludere din corpul observatorilor a persoanelor ale caror fii sint arbitri, insa nu si in cazul meu. Mi-a spus ca nu are nici un fel de indoiala in privinta probitatii mele si ca nu-mi poate reprosa nimic. Nu pot fi aratat cu degetul, deoarece nu am dat dovada de incorectitudine si nu l-am ajutat pe fiul meu in nici un fel“, a spus fostul arbitru international.

Ion Craciunescu va fi, pe 31 august, observatorul partidei dintre Maccabi Haifa si Portadown (Irlanda de Nord) sau Belsina Bobruisk (Belarus), contind pentru turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS