14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrei medalii pentru gorjeni

Trei medalii pentru gorjeni

Judetul Gorj a intrat in posesia a doua titluri de campion national de box la recent incheiatele intreceri ale Campionatului National de box pentru juniori de la Ploiesti. Competitia a reunit peste 200 de pugilisti de la cluburi din toata tara, judetul Gorj fiind reprezentat de boxerii juniori de la CSS Tirgu Jiu, CS Pandurii Tirgu Jiu, Minerul Jilt Matasari si Colegiul National „Mihai Viteazul“ din Bumbesti Jiu.

Unul dintre cei mai buni pugilisti gorjeni la nivel de juniori, Petrisor Gananau, a reusit sa cistige toate meciurile de la categoria 71 kg si a intrat in posesia titlului national. Legitimat la Colegiul National „Mihai Viteazul“ din Bumbesti Jiu, Gananau este pregatit de antrenorul emerit Ion Geica si va pleca in curind la un turneu international de juniori in Italia. Gorjeanul este si component al lotului national, iar in luna septembrie va participa si la Campionatul Mondial de box pentru juniori care se va desfasura la Havana, in Cuba.

Cel de-al doilea gorjean care a intrat in posesia unui titlu de campion national la Ploiesti este Florin Avramescu, de la Minerul Jilt Matasari, sportiv pregatit tot de antrenorul Ion Geica. Component si el al lotului national, Avramescu si-a adjudecat titlul la categoria 60 kg. Ce de-al treilea pugilist care a adus la Tirgu Jiu o medalie de la Campionatul National de juniori este Veronel Tarau (Colegiul National „Mihai Viteazul“), sportiv care este pregatit de acelasi antrenor Geica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS