19.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJuventus - Pan Group Armata

Juventus – Pan Group Armata

Pan Group Armata Craiova va avea un meci foarte dificil astazi, urmind sa o intilneasca in deplasare pe Juventus Bucuresti, o echipa care se lupta sa promoveze in Divizia B. Pentru a-si pastra intacte sansele de a accede in liga a doua, formatia din Capitala nu are decit varianta victoriei, in timp ce gruparea craioveana spera sa obtina macar o remiza si sa-si pastreze astfel pozitia a treia a podiumului.

Tehnicianul oltean Jean Georgescu nu ii va putea utiliza astazi pe Raicea, I. Mircea (ambii fiind convocati la selectionata Politiei Romanie), Dinu (suspendat pentru cumul de cartonase galbene) si Velica (suspendat de club pentru indisciplina si dezinteres in pregatire). Din cauza acestor indisponibilitati, antrenorul formatiei craiovene a fost nevoit sa completeze lotul cu juniorii Sodoleanu si Cristescu.

Pan Group Armata ar putea juca astazi in urmatoarea distributie: Irimin – Tanasie, Olaru, Ghita – Surcel, Pantelimon, Negrea, Stanculescu, Grigore – Turcila, Jianu. Partida va fi arbitrata de o brigada alcatuita din R. Pop (Tirgu Mures), V. Adam (Sighisoara) si T. Lazar (Reghin).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS