10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSilaghi s-a internat in spital

Silaghi s-a internat in spital

Lotul Extensivului a plecat ieri spre Baia Mare, insa antrenorul principal, Vasile Silaghi, a ramas acasa, echipa olteana urmind sa fie condusa la dificilul meci de miine de secunzii Eugen Neagoe si George Bita. In repriza a doua a meciului cu ASA Tirgu Mures, antrenorul Silaghi s-a simtit rau, durerile acutizindu-se in cursul noptii. Ieri-dimineata, Silaghi s-a deplasat la spital, unde doctorii au constatat ca a suferit o hemoragie digestiva. Medicii au descoperit ca Silaghi sufera de ulcer.Tehnicianul Extensivului a fost supus ieri unor investigatii medicale, dupa care a fost internat la Spitalul Judetean Craiova, unde va sta citeva zile.

Despre meciul cu FC Baia Mare, Eugen Neagoe a spus: „Sintem constienti ca doar de noi, jucatorii, depinde daca vom merge la baraj sau nu. Avem sprijinul conducerii pentru a aborda acest meci capital la victorie.“ Fotbalistii Extensivului vor beneficia de o prima consistenta in cazul unei victorii la Baia Mare. Fara sa ofere vreo suma, unul dintre oficialii clubului a spus: „Daca vor cistiga, jucatorii vor fi multumiti din punct de vedere financiar“.

Partida de miine va fi arbitrata de Ionica Serea – Vasile Burga (ambii din Focsani), Gh. Negoita (Braila). Observator federal a fost desemnat bucuresteanul Petre Mehedintu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS