11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIngrid Radu, performera si top model

Ingrid Radu, performera si top model

In Craiova sint patru cluburi de tenis de cimp afiliate la Federatia Romana de Tenis (TC Olimp, CSM, Triumf 2000, Vointa), iar concurenta, firesc, este deosebita. Ne-a vizitat la redactie presedintele clubului Triumf 2000, Constantin Stanescu, oferindu-ne citeva amanunte despre clubul privat familial (!) pe care-l coordoneaza: „Sotia mea este directorul clubului, iar eu, instructor. Triumf 2000 isi desfasoara activitatea pe terenurile de zgura din incinta FEFS din Craiova, iar iarna, in sala de sport de la Grupul Scolar «Ilie Murgulescu». Deocamdata am inscrisi 11 copii interesati de practicarea acestui sport. Am citeva principii de la care nu ma abat, printre care si acela ca nu inscriu nici un copil provenit de la alte cluburi din Craiova“.

Cea mai valoroasa jucatoare este, in opinia lui Constantin Stanescu, cel care o cunoaste si o antreneaza inca din octombrie 1999, Ingrid Alexandra Radu. In anul trecut, Ingrid (noua ani in iunie) a cucerit la doar opt ani si trei luni doua medalii de aur la categoria zece ani la Cupa „Vili Manta“ din Craiova si Cupa Statiunii Govora. Tot in 2001, micuta Radu – care este si prezentatoare de moda a Casei „Ilinca“ – a adus in vitrina cu trofee alte distinctii apreciate: Cupa pentru cea mai talentata sportiva (Craiova), trofeul „fair-play“ (Pitesti) si doua medalii de argint (Trofeul AS Pitesti si Cupa Campionilor – Pitesti). Inceputul acestui an a debutat cu brio, alte doua medalii de aur revenindu-i jucatoarei Ingrid Alexandra Radu: Cupa Unirii (Hunedoara, ianuarie) si Cupa memorialului „Dumitru Cirimbei“ (Craiova, martie).

C. Stanescu a precizat: „Rezultatele ei sint exceptionale deoarece le-a obtinut in intreceri cu adversare mai mari, ca virsta, decit ea. A obtinut in 2001 si un succes international, medalia de argint a concursului de la Adama (Turcia) la categoria 12 ani! In aceasta vara, Ingrid va participa la doua turnee internationale la Roma, clubul nostru fiind invitat de un club privat din Roma condus de un fost campion al Italiei“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS