11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAmenzi consistente pentru jucatorii Galatei

Amenzi consistente pentru jucatorii Galatei

Jucatorii Bulent Korkmaz si Joao Batista au fost amendati de conducerea gruparii Galatasaray cu cite 25.000 de dolari, pentru comportamentul avut in timpul meciului de simbata, cu Fenerbahce. Cei doi fotbalisti au fost eliminati din joc in timpul partidei respective. Mircea Lucescu a apreciat, in raportul prezentat conducerii clubului din Istanbul, drept inadmisibil ca un jucator sa-l aplaude ironic pe arbitru, cum a facut Bulent, sau sa-si loveasca adversarul, cum a facut-o Batista.

Lucescu a propus conducerii gruparii Galatasaray ca meciurile pe teren propriu din cadrul Ligii Campionilor ale echipei din Istanbul sa fie disputate pe stadionul formatiei Fenerbahce, „Sukru Saracoglu“. Tehnicianul roman a facut aceasta propunere, dupa ce echipa sa a pierdut derbiul cu Fenerbahce, scor 1-0. „Calitatea suprafetei de joc si atmosfera de pe acest stadion m-au impresionat. Daca s-ar putea discuta cu conducerea acestui club pentru a obtine acordul ca noi sa jucam in Liga Campionilor pe «Sukru Saracoglu», am surprinde echipele adverse. Intr-o astfel de atmosfera, nici una dintre formatiile europene nu va putea invinge echipa Galatasaray“, a spus Lucescu.

Conducerea clubului Galatasaray a avut simbata o intrevedere cu Lucescu, dupa terminarea meciului cu Fenerbahce, la un restaurant din cartierul Florya. In cadrul acestei reuniuni, responsabilii gruparii din Istanbul i-au cerut tehnicianului roman sa justifice evolutia slaba pe care echipa sa a avut-o in ultimele etape ale campionatului Turciei. In cadrul aceleiasi intrevederi, oficialii gruparii din Istanbul i-au propus din nou tehnicianului roman o prelungire a contractului pe o perioada de doi ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS