20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Stiri diverse

Accident de munca la Schela de Foraj Craiova

Dumitru Ivancu, de 35 de ani, angajat al Schelei de Foraj Craiova, a fost ieri victima unui accident de munca petrecut la o sonda de la Bustuchin. „Lucra la o sonda de montaj, trebuia sa o demonteze si sa o mute in alta parte. Un fier a cazut si l-a lovit pe muncitor in spate. A fost dus imediat la Spitalul din Melinesti, dar, din nefericire, nu a mai putut fi salvat“, a spus Ilie Antonie, director general al Schelei de Foraj Craiova.

(R.G.)

S-a electrocutat cind a montat un neon

Florin Feteleanu, de 28 de ani din Slatina s-a electrocutat miercuri seara, cind incerca sa schimbe un neon, suferind arsuri grave la unul din membrele superioare. Acesta a fost dus de urgenta la Spitalul Judetean in jurul orei 20.20, in soc combustional, fiind internat imediat la Sectia terapie intensiva, cu arsuri de gradul IV la mina dreapta. Medicii spun ca pacientul va trebui sa faca mai multe operatii la mina afectata, deoarece ranile sint destul de grave. Florin va ramine in spital mai multe saptamini. El era angajat al societatii ALRO Slatina.

(M.M.)

Gasita moarta linga albia unui piriu

Constanta Corcoveanu, de 84 de ani, din comuna Borascu, judetul Gorj, a fost gasita moarta, pe 5 februarie, linga piriul Jilt. Aceasta era cunoscuta de toti vecinii ca fiind bolnava psihic. Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului „Tudor Vladimirescu“ din Tirgu Jiu, in vederea efectuarii necropsiei.

(M.D.)

Au intrat in greva foamei

Elena Tudor, de 37 de ani, si Maria Ciovirnache, de 45 de ani, din comuna Dumbrava – Mehedinti au intrat marti in greva foamei in fata primariei din localitate, in semn de protest ca nu si-au primit salariile din luna august 2001. Ele sint angajate ca asistente personale pentru persoane cu handicap la Inspectoratul de Stat pentru Persoane cu Handicap Mehedinti. In prezent, Elena Tudor si Maria Ciovirnache sint asistate medical de catre medicul comunei. Politistii de la Dumbrava efectueaza cercetari in acest caz.

(D.L.)

Bolnava psihic, si-a inchipuit un viol

N. P., de 31 de ani, dintr-o comuna mehedinteana, a reclamat politistilor mehedinteni, in urma cu citeva zile, ca a fost victima unui viol. In urma cercetarilor efectuate, s-a stabilit ca nu se confirma nimic din cele sesizate, iar femeia sufera si de afectiuni psihice. Aceasta, care de fapt are domiciliul stabil in Timisoara, a fost internata la Sectia psihiatrie a Spitalului Judetean din Gura Vaii.

(F.L.)

Hotul de pompe a ajuns dupa gratii

Lavinel Popescu, de 24 de ani, din Bailesti, a fost introdus in arestul politiei miercuri, 6 februarie, dupa ce a jefuit locuinta unui localnic. In noaptea anterioara, el a intrat prin efractie in gospodaria lui Petre Dobre, de unde a furat un electromotor si o pompa de injectie pentru tractor.

(R.G.)

Un copil de zece ani a fost grav accidentat de o Dacie

Florin Ilie Varut, de zece ani, din Podari, a fost victima unui grav accident de circulatie, miercuri, 6 februarie. Baiatul a vrut sa traverseze strada prin fata unui microbuz parcat, fara sa se asigure. El a fost lovit de autoturismul Dacia cu numarul de inmatriculare DJ-21-GIG, condus de Gheorghe Gheorghe, de 25 de ani, din Craiova, care nu a mai putut evita impactul.

(R.G.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS