11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportArbitrul Ion Tuturiga a fost suspendat doua etape

Arbitrul Ion Tuturiga a fost suspendat doua etape

Subcomisia de disciplina din cadrul Comisiei Judetene de Arbitri Gorj si-a inceput ieri activitatea. Primul caz analizat a fost cel al arbitrului Ion Tuturiga delegat de AJF la meciul amical dintre Paringul Novaci si Extensiv Craiova. Arbitrul a lipsit la meciul disputat saptamina trecuta, motivind ca a fost anuntat initial ca jocul era programat ieri. In locul acestuia, la una dintre linii a fost nevoit sa oficieze masorul celor de la Extensiv.

Suparati pe crearea acestei situatii neplacute, conducatorii AJF Gorj au dispus analizarea cazului Tuturiga in Comisia de disciplina a arbitrilor. Presedintele subcomisiei de disciplina, profesor Ion Savulea, a spus ca arbitrul era dator sa verifice daca ziua de disputare a meciului a fost schimbata. Sanctiunea dictata impotriva arbitrului Tuturiga a fost retinerea de la delegari pentru doua etape.

Profesorul Savulea a spus ca vor fi luate masuri si impotriva arbitrilor care oficiaza meciuri amicale intre echipe divizionare fara a primi delegare de la AJF. Pe aceasta cale, conducerea asociatiei anunta echipele divizionare gorjene ca pot solicita delegarea arbitrilor la meciurile amicale pe care le sustin in aceasta perioada de verificare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS