16.7 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024

Amical aminat

In aceasta iarna, lotul Extensivului va suferi unele modificari, mai multi jucatori fiind curtati de formatii din prima liga. Cert este ca atacantul Catalin Ristea, aflat la sfirsit de contract cu gruparea craioveana, vrea sa-si gaseasca un angajament la o alta formatie. La inceputul sezonului, Ristea a fost in probe la Politehnica Timisoara si la International Pitesti, insa in cele din urma a revenit in Parcul „Romanescu“.

Fundasul Valeriu Mieila s-a inteles cu conducatorii clubului in privinta prelungirii contractului pe inca un an. Se pare ca, de comun acord cu oficialii gruparii oltene, Mieila si-a trecut in contract o clauza eliberatorie in cazul in care in aceasta perioada va gasi un angajament convenabil. Pina atunci insa, Mieila va ramine in Banie si va pune umarul la realizarea obiectivului Extensivului, promovarea in primul esalon.

Amicalul programat miine, de la ora 14.00, pe stadionul „Ghencea“ din Bucuresti, dintre Steaua si FC Extensiv, a fost anulat. Tehnicianul Victor Piturca a schimbat programul de pregatire al formatiei bucurestene, renuntind la jocul de verificare cu oltenii. Urmatorul amical al Extensivului se va disputa vineri, de la ora 14.00, in Banie. Adversara craiovenilor va fi divizionara C Petrolul Dragasani.

De citeva zile, formatia din Parcul Romanescu are un nou medic, in persoana doctorului Petrica Bendiu, care a mai activat la loturile nationale de seniori si juniori, la Rapid si la Rocar. Bendiu il inlocuieste pe Claudiu Stamatescu, care a plecat la formatia Al Hilal, din Arabia Saudita, care este pregatita de Anghel Iordanescu. Stamatescu a fost solicitat la Al Hilal de antrenorul Grigore Sichitiu, actualul secund al echipei arabe, care il cunoaste pe tinarul doctor craiovean din perioada cind a antrenat formatia din Parcul „Romanescu“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS