9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Au plecat toti

Lotul divizionarei B din Parcul Romanescu a plecat ieri spre Arad, unde simbata va intilni pe UTA, stabilindu-si ?cartierul general? la Hotelul Parc. Desi au acuzat unele probleme dupa partida din runda anterioara, Silvian Cristescu si Arpad Laczko au efectuat deplasarea spre orasul din vestul tarii, conducerea tehnica olteana putind apela la serviciile lor. In autocar a urcat si Petrisor Sima care s-a reintors recent la gruparea craioveana, dupa ce s-a antrenat o perioada cu Astra.

Antrenorul Sorin Cirtu isi va putea conduce echipa de pe banca tehnica, chiar daca in partida de saptamina trecuta, cu Universitatea Cluj, a fost trimis in tribune de arbitrul Berbecaru. Motivul este unul simplu: Comisia Tehnica a FRF nu s-a intrunit pina in prezent pentru a analiza comportamentul antrenorului craiovean in meciul cu clujenii.

Extensiv va putea alinia cel mai bun ?unsprezece? in confruntarea cu textilistii aradeni, asa ca obiectivul craiovenilor nu poate fi decit obtinerea unui rezultat favorabil. Oltenii beneficiaza de un program dificil in etapele viitoare, cind vor da piept, pe propriul teren, cu Pandurii Tigu Jiu si FC Baia Mare, ultima fiind principala contracandidata a Extensivului in lupta pentru promovare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS