Acasă Sanatate Diete si fitness Dieta cu struguri, slăbești 7 kg în doar 4 zile

Dieta cu struguri, slăbești 7 kg în doar 4 zile

-

Strugurii sunt vedeta toamnei, nelipsiți de pe masa noastră. Pe lângă gustul bun, mirosul parfumat, strugurii sunt de mare ajutor în lupta cu kilogramele în plus, pentru că sunt săraci în calorii. 

Strugurii conţin vitamine şi micronutrienţi, inclusiv toate vitaminele B, A, C, D și E, care vă pot ajuta să vă mențineți metabolismul fără probleme și să promovați scăderea în greutate.

Strugurii conțin multe minerale care vă pot ajuta să vă păstrați sângele, rinichii și ficatul în stare bună de funcționare, inclusiv cantități foarte mari de bor, cupru, molibden și fosfor.

Strugurii conțin mulți antioxidanți care ajută la repararea rapidă a celulelor, inclusiv beta-caroten, alfa-caroten, luteină. Antioxidanții din struguri contribuie la prevenirea oxidării grăsimilor în corpul nostru.

Ce recomandă dieta

Se consumă două kilograme de struguri în fiecare zi, timp de cel puțin patru zile și maximum două săptămâni. Cantitatea se împarte în trei mese și o gustare. Astfel, se evită senzaţia de foame.

Consumul de ceai verde este recomandat pentru această dietă deoarece are un efect puternic, este diuretic şi poate ajuta la procesul de detoxifiere.

Este recomandat să se consume şi multă apă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Saloane reabilitate la Infecţioase

Pacienţii cu boli pulmonare netuberculoase internaţi la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș“ din Craiova vor beneficia de saloane...