8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeClinica Dentară Victoria Craiova - parteneriat cu Dedeman într-o campanie de promovare a sănătății orale

Clinica Dentară Victoria Craiova – parteneriat cu Dedeman într-o campanie de promovare a sănătății orale

Parteneri pentru promovarea sănătății orale. Clinica Dentară Victoria din Craiova și Dedeman demarează împreună o inițiativă menită să crească nivelul de conștientizare cu privire la necesitatea îngrijirii orale și a controalelor periodice la stomatolog. Într-o țară în care sănătatea cade încă pe plan secund, iar prevenția este mai mult teorie decât practică, medicii de la Clinica Victoria din Craiova încearcă să își aducă aportul, în felul lor, la schimbarea de mentalități și de priorități.

Angajații Dedeman Craiova au fost invitați să participe la o sesiune gratuită de scanare intraorală. Procedura, care nu durează mai mult de 30 de minute, realizează o scanare completă a danturii, pentru identificarea eventualelor probleme dentare, pe baza imaginilor digitale urmând să se dezvolte un plan de tratament. Campania va continua și în celelalte magazine Dedeman din sudul țării, în orașe în care funcționează clinici ale Grupului Victoria.

„Ne bucurăm de acest parteneriat cu un nume important din România și de această deschidere pe care am întâlnit-o la echipa Dedeman. Demersul nostru are scopul de a crește nivelul de informare cu privire la importanța controalelor regulate la medicul stomatolog pentru a menține sănătatea orală și pentru a evita costuri covârșitoare pentru servicii medicale mult mai complexe mai târziu, când problemele se agravează”, au transmis reprezentanții Clinicii Dentare Victoria din Craiova.

Clinica Dentară Victoria din Craiova a fost deschisă în acest an, 2022 fiind un an excelent pentru rețeaua de centre stomatologice. Grupul și-a dublat numărul de clinici față de 2021. Pe lângă Craiova, Victoria a adăugat clinici noi în București și Târgoviște, alături de cele prezente în Pitești, Râmnicu Vâlcea, și Slatina. Astfel, Grupul a ajuns la 6 clinici moderne și peste 50 specialiști în echipa medicală, iar investiții de peste 2 milioane de euro au adus mai aproape de pacienți stomatologia viitorului: digitalizată, cu tehnologie de ultimă generație pusă în operă de medici specializați, la curent cu cele mai noi tehnici.

„În cei 9 ani de la lansarea primei clinici, dezvoltarea rețelei Victoria a fost mereu ghidată și în concordanță cu schimbările din domeniu. Viziunea și valorile grupului pun grija pentru pacient pe primul loc, iar campaniile pentru sănătate sunt o dovadă în plus a acestui principiu”, a menționat Daniel Dragomir, fondatorul grupului Clinica Dentară Victoria.

Clinicile din rețeaua Victoria sunt gândite ca one-stop-shop: pun la dispoziția pacienților, într-un singur loc, toate dotările necesare realizării investigațiilor privind sănătatea orală (scanner intraoral, radiologie digitală, computer tomograf), scutindu-i pe aceștia de alte deplasări și reducând la minimum timpul necesar pentru diagnosticarea și stabilirea planului de tratament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS