32.9 C
Craiova
sâmbătă, 21 mai, 2022
Știri de ultima orăSanatate(VIDEO) Valeriu Gheorghiță: Peste 2.800 de copii între 5 și 11 ani s-au programat pentru vaccinarea anti-COVID

(VIDEO) Valeriu Gheorghiță: Peste 2.800 de copii între 5 și 11 ani s-au programat pentru vaccinarea anti-COVID

​2.841 de copii între 5 și 11 ani s-au programat până acum în platforma de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19, a anunțat joi medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19.

Vaccinarea acestei grupă de vârstă va începe în România miercurea viitoare, pe 26 ianuarie. În acest moment, 220 de cabinete de vaccinare pediatrică sunt active în toate județele. 6 dintre ele sunt în București, câte unul în fiecare sector, iar alte două cabinete sunt în județul Ilfov, coform HotNews.

20 de cabinete de vaccinare pediatrică sunt active în toate județele

20 de cabinete de vaccinare pediatrică sunt active în toate județele, 6 în București, câte unul în fiecare sector. Alte două cabinete sunt în județul Ilfov, a precizat Valeriu Gheorghiță.

21 de cabinete pediatrice sunt inactive, dar vor fi activate în platformă în funcție de adresabilitate și de deciziile DSP-urilor, a adăugat coordonatorul campaniei de vaccinare.

Dozele de vaccin pediatric vor ajunge în România pe 25 ianuarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Alertă privind oferte false de vacanțe. Site-uri turistice oficiale...

Cei care se pregătesc să plece în concediu trebuie...

ȘTIRI GdS