10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljNoi puncte de vaccinare în Dolj, dar nu și în Craiova

Noi puncte de vaccinare în Dolj, dar nu și în Craiova

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Dolj urmează să deschidă noi fluxuri de vaccinare în județ. Decizia privind numărul și locurile în care acestea vor funcționa se va lua către sfârșitul acestei săptămâni.

Autoritățile au anunțat zilele trecute că din martie se vor deschide noi centre de vaccinare la nivel național și se va reîncepe vaccinarea și cu doze Pfizer și Moderna.

„Următoarele fluxuri nu vor fi deschise în Craiova, ci în județ. Am tot deschis în Craiova, trebuie să mai organizăm și în județ puncte de vaccinare. Nu știm deocamdată ce vaccin va fi folosit din martie, depinde ce va veni. Noi suntem anunțați în fiecare săptămână ce vaccin este disponibil pentru doza I. Rămâne de văzut ce doze vor ajunge în țară. La sfârșitul săptămânii se vor stabili, cel mai probabil, și noile fluxuri din Dolj”, a precizat pentru GdS Iuliana Manea, din partea DSP Dolj.

În prezent, în Dolj există centre de vaccinare în Craiova – la Sala Polivalentă – în Calafat și în Călărași. Pentru niciunul dintre centre nu mai există locuri disponibile pentru programări în acest moment.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS