12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePeste 2000 de angajați din sănătate din Dolj s-au vaccinat anti Covid. Cum te poți înscrie la vaccinare

Peste 2000 de angajați din sănătate din Dolj s-au vaccinat anti Covid. Cum te poți înscrie la vaccinare

2105 doze vaccin au fost administrate până la data de 5 ianuarie 2020 personalului angajat în unitățile medicale din Dolj, în prima etapă de vaccinare anti Covid din țară.

La nivelul județului Dolj, etapa I de vaccinare se derulează în 13 centre înființate în toate unitățile medicale, dar și în centrul amenajat în incinta Cercului Militar Craiova pentru restul de personal medical prevăzut în strategia națională de vaccinare – etapa I.

Începând din 05.01.2021, persoanele care se pot vaccina conform Strategiei naționale și care nu sunt angajate ale unităților medicale din sistemul public de sănătate se vor putea înscrie individual direct pe platforma https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/, prin apelarea call-center-ului Direcției de Sănătate Publică Dolj, operaționalizat de Ministerul Apărării Naționale, împreună cu Serviciul de Telecomunicații Special, prin medicii de familie, precum și prin personalul din direcțiile de asistență socială a primăriilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS