7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSanatateRecord de internări Covid la Infecţioase Craiova

Record de internări Covid la Infecţioase Craiova

Numărul de cazuri Covid din Dolj este, în continuare, în creştere. 29 de persoane au fost depistate pozitiv în ultimele 24 de ore. La Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” numărul celor internaţi cu coronavirus se apropie de 200. Mai exact, sunt 199 de pacienţi internaţi, dintre care 186 din Dolj.
Conform informării transmise de autorităţi, şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă sunt 8 internaţi, dintre care 4 din Dolj. Alte 4 persoane, dintre care 3 doljeni, sunt internaţi la Spitalul de Neuropsihiatrie.
În total, au fost 1250 de cazuri confirmate în Dolj, dintre care 894 s-au vindecat.

Purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Dolj, Ștefan Popescu, spune, totuși, că numărul de teste de duminică nu este relevant pentru numărul de cazuri depistate în ultimele 24 de ore. „Probele recoltate ieri nici nu au fost prelucrate încă, e vorba de rezultate venite la probe recoltate anterior”, a spus acesta pentru Gazeta de Sud. Popescu a mai spus că în weekend nu au fost depistate focare mari, decât unele mini-focare de 5 sau 6 cazuri în unele întreprinderi. „Este transmitere comunitară extinsă”, a declarat reprezentantul DSP Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS