13.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSanatateSpecialiștii din Anglia caută voluntari pentru a fi infectați cu coronavirus

Specialiștii din Anglia caută voluntari pentru a fi infectați cu coronavirus

Specialiştii din Marea Britanie caută voluntari curajoși care vor fi plătiți cu 3.500 de lire sterline pentru a fi infectați cu o formă de coronavirus în încercarea de a găsi un vaccin.
Cei care vor fi dispuși vor trebui să trăiască în carantină într-un laborator din estul Londrei, unde vor fi infectați cu două tulpini comune – dar mult mai puțin grave – ale virusului care a ucis peste 3.500 de persoane în întreaga lume. Hvivo, compania care deține laboratorul de la Queen Mary BioEnterprises Innovation Center de la Whitechapel, în estul Londrei, va infecta loturi de 24 de voluntari cu tulpinile virusului 0C43 și 229E.

Se consideră că acestea cauzează simptome respiratorii foarte ușoare și sunt mult mai puțin grave decât ucigașul Covid-19 care face ravagii în lume.
Cu toate acestea, se crede că un vaccin care poate combate aceste tulpini ar putea prelua coronavirusul ucigător, punând capăt panicii globale, potrivit Daily Star.

Voluntarii vor fi ținuți izolat timp de două săptămâni

Voluntarii vor fi ținuți izolat timp de două săptămâni și nu vor să aibă contacte fizice cu alte persoane. De asemenea, dieta lor va fi restricționată. Cele mai eficiente medicamente și vaccinuri vor fi apoi utilizate la pacienții reali.
Asistenții medicali și medicii implicați trebuie să poarte haine de protecție și ventilatoare în timp ce lucrează în laborator și să ia tampoane nazale, să facă analize de sânge și să colecteze orice țesuturi murdare infectate cu virusul.

Planurile Hvivo trebuie să fie aprobate de Agenția de Reglementare a Medicamentelor și Produselor de Sănătate din Marea Britanie înainte de începerea testării, care are ca scop găsirea de noi viruși și medicamente antivirale eficiente într-un mediu controlat.
Experimentul face parte dintr-o cursă mondială de 2 miliarde de dolari (1,53 miliarde de lire sterline) pentru a găsi un vaccin împotriva virusului mortal, necesar în special pentru persoanele în vârstă, dar și pentru cele cu condiții de sănătate subiacente.

Cathal Friel, președintele executiv al companiei-mamă a companiei Hvivo, Open Orphan, a declarat că a plasat compania în fruntea luptei împotriva focarului.
În ciuda cererii pentru vaccinul din Marea Britanie, este puțin probabil să aibă capacitatea de a fabrica vaccinul în unități necesare pentru a-l produce singur. Este posibil ca importurile de vaccin să provină din străinătate.
Cei interesați să se alăture luptei mondiale pot afla mai multe pe site-ul Hvivo, numit în mod corect FluCamp.com.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS